Bestil et besøg

Plisségardiner

En bred vifte af muligheder til solafskærmning med smukke plisségardiner efter mål.

Plisségardiner

Plisségardiner fås i mange forskellige varianter og flotte farver. Det gør dem perfekte til vinduespartier, hvor der kræves kreative gardinløsninger. Living Art kommer i denne forbindelse gerne ud og besøger dig med vores gardinbus, hvor vi måler op, så du kan få plisségardiner, der passer perfekt til dine vinduer. Du kan samtidig se på vores mange prøver, hvor du kan finde frem til din foretrukne farve og tykkelse. Plissegardiner egner sig til langt de fleste vinduer og er især brugt i forbindelse med udestuer og stuer med stort lysindfald.

Rum, der egner sig til plisségardiner

Udover at være egnet til stuer og udestuer, egner plisségardiner sig til køkkener og soveværelser. Vi har mange forskellige plissegardiner, og blandt vores udvalg finder du smarte trådløse plisségardiner, som efterlader rummet med et stilrent look. De trådløse plisségardiner er særligt praktiske, da de er uden snore og derfor ikke hænger fast i eksempelvis planter. Derudover leverer vi også duette klimagardiner, som er kendetegnet ved deres isoleringsevne. Med disse plisségardiner er der altså mange penge at spare på varmeregningen - helt op til 10 %.

Betjening af plisségardiner

Plisségardiner er en solafskærmning med mange betjeningsmuligheder. Er du træt af de lange snore, findes der løsninger som er motoriserede: LiteRise fungerer ved at trække og skubbe i bunden af gardinet, og så findes der SmartCord, hvor snoren har en fast længde og fungerer som en pumpe, når du trækker i snoren.

Mørklægning med plisségardiner

Plisségardiner fås også i mørklægningsstof. Det gør dem velegnet til soveværelser og børneværelser, hvor lyset skal holdes ude ved sengetid. Med plisségardinerne fra LightBlock® kan du holde lyset 99 % ude af rummet. Du kan selv vælge, hvor meget mørklægningsgardinerne skal skærme for lyset - måske skal det ikke være 99 %, men 70 %?

Få gratis og uforpligtende rådgivning af en gardinstylist

Det er både gratis og uforpligtende at få besøg af vores gardinstylist, der rådgiver dig om den bedste gardinløsning til dit hjem. Med udgangspunkt i din stil, din bolig og dine ønsker, hjælper vi dig med at finde netop de plisségardiner, der fuldender din boligindretning.