Bestil et besøg

Persienner – få en sikker gardinløsning

Få mere ud af lysindfaldet og vinkler du dem rigtigt, skærmer du af for nysgerrige.

Indretning med persienner

Alt efter hvilken type du vælger, kan det bringe forskellige udtryk til rummet og indretningen i hjemmet. Træpersienner giver et rustikt look og aluminiumspersienner er mere stilren. Du kan få AV- og PC-persienner og udvendige persienner. Desuden kan du bestemme mellem flere bredder på lamellerne og endda med bredt stigebånd som en ekstra finesse.

Her får du et godt alternativ til almindelige stof gardiner, da det har den praktiske funktion, at det afskærmer for lyset og samtidigt fylder det ikke i rummet på samme måde som gardiner på gardinstang. De er således velegnet til alle rum lige fra stuer, køkkener, soveværelser og kontorer. Derudover kan du selv regulere, hvor meget lys du vil lukke ind og de er desuden nemme at rengøre og vedligeholde.

Effektivt til mange forskellige formål

De fås i et væld af materialer og farver - og til både udendørs og indendørs brug. Persienner til udendørs brug er en effektiv solafskærmning, der skaber et godt indeklima i bygningen. Samtidig er der mulighed for AV/PC-persienner. De har ikke snore midt i lamellen og dermed undgår du lyset gennem små huller, som andre persienner har. AV/PC-persienner er derfor gode til rum, hvor der er behov for uforstyrret mørke, for eksempel i en hjemmebiograf eller i et konferencerum.

Brug gardinstylisten til måltagning

De fås i forskellige længder, men det kan også være, at du har behov for specialmål til de skæve vinkler i vinduet. Living Art kommer i denne forbindelse gerne ud med gardinstylisten og måler gratis op, så de passer perfekt til vinduerne.

Gardinstylisten kommer gerne ud med gardinbussen og giver dig professionel og gratis rådgivning om materiale- og farvevalg ud fra dine ønsker og boligens stil. Vi hjælper dig med at skabe overblik over de mange muligheder, så du kan blive glad for din løsning de næste mange år.

De fleste gange kan gardinstylisten udregne en pris på stedet og forlader ikke din adresse, før du har et uforpligtende tilbud eller estimat i hånden.