Gardinbussen Få værdikupon på 1.000,-
Trustpilot

Persienner – få en sikker persienne-løsning

Få mere ud af lysindfaldet med persienner.

Persienner

Alt efter hvilken persienne du vælger, kan det bringe forskellige udtryk til rummet og indretningen i hjemmet. Træpersienner giver et rustikt look og aluminiumspersienner er mere stilren. Du kan få AV- og PC-persienner og udvendige persienner. Desuden kan du bestemme mellem flere lamelbredder på dine persienner.

Indretning med persienner

En persienne er et godt alternativ til gardiner, da det har den praktiske funktion, at det afskærmer for lyset, men det fylder ikke i rummet på samme måde som gardiner. Persienner er således velegnede til alle rum lige fra stuer og køkkener til soveværelser. Derudover kan du selv regulere, hvor meget lys du vil lukke ind med persienner, og de er samtidig nemme at rengøre og vedligeholde.

Persienner til mange forskellige formål

Persienner fås i et væld af materialer og farver - og til både udendørs og indendørs brug. Persiennerne til udendørs brug er en effektiv solafskærmning, der skaber et godt indeklima i bygningen. Samtidig er der muliged for AV/PC-persienner, der forhindrer lyset i at komme ind fra de små huller, som andre persienner har. AV/PC-persienner er derfor gode til rum, hvor der er behov for uforstyrret mørke, for eksempel i en hjemmebiograf eller i et konferencerum.

Persienner på mål - brug gardindekoratøren til måltagning

Persiennerne fås i forskellige længder, men det kan også være, at du har behov for specialmål. Living Art kommer i denne forbindelse gerne ud med gardindekoratøren og måler gratis op, så dine persienner altid passer perfekt til vinduet.

Gardindekoratøren giver dig professionel og gratis rådgivning om materiale- og farvevalg ud fra dine ønsker og boligens stil. Vi hjælper dig med at skabe overblik over de mange muligheder, så du kan blive glad for din persienne-løsning de næste mange år.

Før gardindekoratøren forlader din adresse, får du et uforpligtende tilbud i hånden.