Bestil et besøg

Panelgardiner til rumdeling

Med panelgardiner designer du dine vinduer så de passer til indretningen. Få det look, der passer ind i dit hjem eller arbejdsplads. Brug f.eks. panelgardiner til rumdeling eller langs væggene for langt bedre akustik og arbejdsmiljø. Løsninger med panelgardiner kan udføres i mange udformninger tilpasset dine behov.

Silent Gliss panelgardiner

Eksempler på rumdeling

Panelgardiner er oplagte at anvende som rumdelere, for de fås i forskellige bane bredder. Brug dem f.eks. til store lokaler, hvor du kan skabe intime og hyggelige rum i rummet. Panelgardiner er sammensat af flere stofbaner og kan enten sidde i forlængelse af hinanden eller i flere baner. Ved flere baner kan du kombinere forskellige farver, strukturer og gennemsigtighed, det giver stor fleksibilitet og større muligheder for at individuelle løsninger.

 

Få gratis besøg af gardinbussen og en professionel rådgiver

Bestil et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen. Vores gardinstylist fremviser de mange muligheder og rådgiver dig om den bedste løsninger til dit hjem eller kontor. Gardinbussen kører ud til både private og erhvervsdrivende samt offentlige institutioner.

Panelgardiner danner rammen om et godt indeklima

En særdeles stor fordel ved panelgardiner, er et godt indeklima. Ved at dele rummet op kan du holde på varmen eller holde varmen ude. Uanset om det er hjemme i privaten eller på kontoret, så er det vigtigt at rummet er tempereret. Få evt. en motoriseret løsning og temperaturføler. På dan måde behøver du ikke selv holde øje og derved betjene manuelt. Farver er også med at skabe et godt indeklima, for er farverne for skrappe, forstyrre det øjet. Find nogle gode farver, der passer ind til interiøret og vælger du ensfarvede paneler, kan du vælge flere farver indenfor samme skala.

Du kan styre dine rumdelende panelgardiner manuelt eller med motor.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes