Gardinbussen »
Trustpilot

Panelgardiner til rumdeling

Med panelgardiner designer du dine vinduer så de passer til indretningen. Få det look, der passer ind i dit hjem eller arbejdsplads. Brug f.eks. panelgardiner til rumdeling eller langs væggene for langt bedre akustik og arbejdsmiljø. Løsninger med panelgardiner kan udføres i mange udformninger tilpasset dine behov.

Få besøg af vores professionelle gardindekoratører

- Vi kører på Sjælland
 

Udfyld formularen til højre, fordi:

  • Vi sikrer at dine ønsker bliver indfriet
  • Du får besøg af dygtige rådgivere
  • Opmåling og rådgivning er GRATIS
  • Du får altid nyeste design i top kvalitet
cta-arrow

Eksempler på rumdeling

Panelgardiner er oplagte at anvende som rumdelere, for de fås i forskellige bane bredder. Brug dem f.eks. til store lokaler, hvor du kan skabe intime og hyggelige rum i rummet. Panelgardiner er sammensat af flere stofbaner og kan enten sidde i forlængelse af hinanden eller i flere baner. Ved flere baner kan du kombinere forskellige farver, strukturer og gennemsigtighed, det giver stor fleksibilitet og større muligheder for at individuelle løsninger.

 

Du kan styre dine rumdelende panelgardiner manuelt eller med motor.

Få gratis besøg af gardinbussen og en professionel rådgiver

Bestil et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen. Vores gardindekoratører fremviser de mange muligheder og rådgiver dig om den bedste løsninger til dit hjem eller kontor. Gardinbussen kører ud til både private og erhvervsdrivende samt offentlige institutioner

Få et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes