Bestil et besøg

Panelgardiner

Eksklusive og smarte løsninger med panelgardiner. Gode til vinduer og som rumdelere.

Moderne panelgardiner

Panelgardiner er en moderne gardinløsning med mange forskellige anvendelsesmuligheder. Panelgardiner kan for eksempel både bruges til rumdeling og solafskærmning. De hænger i brede lag, forskudt af hinanden, og kan styres enten med motor eller manuelt. Du kan vælge blandt et bredt udvalg af farver, mønstre og stoftykkelser, og det er altså kun fantasien, der sætter grænser for, hvilken funktion dit panelgardin skal have. Som rumdeler kan et panelgardin fungere som et vægmaleri, og du kan på denne måde skabe helt nye rum i din bolig, som afspejler lige netop det udtryk, du ønsker.

Stemning og harmoni i rummet med panelgardiner

Uanset om der skal fart på stuen med farverige og spraglede gardiner, eller du søger et mere stilrent og eksklusivt look i soveværelset, har vi de rette panelgardiner til formålet. Panelgardinerne kan skræddersys efter dine ønsker med stof fra de bedste designere på området. Få et uforpligtende besøg af vores gardinbus og hør mere om dine muligheder.

Fjernstyrede panelgardiner

Skal dine panelgardiner være en komfortabel løsning, kan du få dem med elektronisk styrede systemer. Der findes flere forskellige motorer og betjeningsmuligheder, du kan vælge imellem. Du kan få fjernstyring via en knap på væggen, en fjernbetjening eller via en app på din smartphone - du bestemmer.

Flere og flere vælger efterhånden de elektronisk styrede panelgardiner, fordi løsningen både er komfortabel og forebygger mod indbrud i boligen.

Panelgardiner som rumdelere

Panelgardiner er oplagte som rumdelere - både til privat og erhverv. Panelgardinerne er sammensat af flere stofbaner, og du kan skabe fleksibilitet i rummet ved at lade banerne sidde i forlængelse af hinanden eller i flere baner. Flere baner giver dig mulighed for at skabe rumopdeling med forskellige farver, teksturer og grader af gennemsigtighed.

Rumopdeling med panelgardiner skaber desuden en bedre akustik i åbne rum, hvor der foregår flere aktiviteter. De er derfor ideelle på både kontoret og i hjemmet.