Bestil et besøg

Automatiserede gardiner og solafskærmning

TaHoma, en fantastisk løsning fra Somfy der er forbundet til husets internet. Via din smartphone eller iPad fjernstyrer dine gardiner eller solafskærmning som f.eks. rullegardiner, plisségardiner, lamelgardiner, markiser eller screens.
Gennem internettet kobler du TaHoma Boksen til din router og indstiller dine gardinløsninger med motor, til at køre op og ned, ind og ud på bestemte tidspunkter og du kan individuelt styre dem efter behov.

bestil-gardinbussen

Få besøg af GARDINBUSSEN

Udfyld formularen på siden, fordi...

Vi kører på hele Sjælland
Opmåling og rådgivning er GRATIS
Du får kvalitet og det nyeste design
Du får besøg af dygtige rådgivere
Bestil et besøg

Automatiserede gardiner holder indbrudstyve ude

Opret dine helt egne scenarier for hvordan gardinerne skal opføre sig. Uanset om det er til styring af gardiner når du forlader hjemmet, bevægelses-og temperaturstyret eller agere forskelligt i hverdage og weekender, så bestemmer du selv. Få el udtag til dine lamper og lad tyven tro, at du er hjemme. Et såkaldt stik til 230v fjernbetjenes og regulerer lyset når du ikke er hjemme.

Living Smart - forbind gardiner med elektronik

At leve smart er mere attraktivt en nogensinde, for i og med at du automatiserer dine gardinløsninger eller markiser, så forebygger du bl.a. indbrud. Snyd tyven og lad ham tro at der er liv i huset hver dag. Somfy har udviklet en TaHoma boks der forbinder alle motoriserede løsninger trådløst. Ved hjælp at et enkelt interface på computeren eller iPad indstiller du enhederne til at lukke af eller åbne når det passer dig. Du kan både få motor med batterier eller til 230v udtræk. Vil du vide mere om motoriserede gardiner, så ring 72 20 70 03 eller udfyld formularen på siden.

230 volt eller batteri

Det er en rigtig god idé at tage os med på råd når det drejer sig om motoriserede gardiner. Der kan være flere udfordringer i forhold til gardinets størrelse og hvilken type der skal betjenes. Med flere vinduer i samme rum, har du mulighed for at serieforbinde gardinerne. Nogle gardiner klare det fint med batteri, hvor andre skal have 230 volt. Bestil gardinbussen og spørg vores konsulenter.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Det smarte hjem er energibesparende

Overvejer du f.eks. en TaHoma boks, kan du centralt styre alle enheder uanset hvor i verden du er. Få installeret Somfys App på din smartphone eller iPad og så bestemmer du om gardinerne skal være åbnet eller lukket. Gardiner er med til at holde på varmen eller lukke varmen ude. Sæt dine gardiner til automatisk til at lukke ned efter dine ønskede senarier.

Envejs eller tovejs kommunikation

Teknisk set har Somfy to styringssystemer, RTS og IO. RTS er en énvejs kommunikation og er den mest anvendte, for den er hurtig og nem at indstille. Det betyder, at du via fjernbetjening, en trådløs knap på væggen eller vi dine mobile enheder, kan lukke eller åbne for din gardinløsning eller markise. Fordi det er en énvejs kommunikation, får du altså ikke en besked tilbage om enheden er lukket op eller i. Med IO-radiostyring sender du et signal til dine enheder og du får en besked tilbage om de er tændt eller slukket.