Bestil et besøg

Mørklægningsmuligheder behøver ikke være kedelige

Der findes mange forskellige farver og print til mørklægningsgardiner. Med en lang række lækre tekstiler til mørklægning og i høj kvalitet, er det altid muligt at finde noget til fornuftige priser. Få f.eks. mørklægningsrullegardiner med Disney-tegninger og Star Wars figurer til børneværelset eller andre mønstrer der passer til voksne.

Mørklægningsmuligheder

Skal du mørklægge fuldstændigt skal du ud over sidelister have topskinne og børster forneden. Her sikrer du, at intet lys kommer ind til rummet. Det kan være meget forskelligt fra vindue til vindue, hvordan udfordringen løses. Et rullegardin til buede vinduer er f.eks. altid en udfordring. Det er derfor vigtigt, at du får besøg af vores gardinstylist, for der findes altid en løsning. Et besøg af gardinbussen er ganske gratis.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Rullegardiner

Uanset om du skal mørklægge i soveværelset, børneværelset, stuen, kontoret eller hjemmebiografen, så har Living Art en løsning med rullegardiner. Skal rummet mørklægges helt findes der mørklægning på skinner. De lukker lyset helt ude i siderne og en skinne eller børste forneden, der lukker til. I et rum, hvor du skal bruge en projektor eller vise lysbilleder frem, behøver du ikke nødvendigvis at lave en total mørklægning.

Rullegardiner på skinner

Mørklægningsgardiner til soveværelset

Duette Plisségardiner

Skræddersyede løsninger og helt klart en fordel, når vi arbejder med mørklægningsmuligheder. Formålet er, at få så lidt lys ind som muligt eller ingenting. Duette plisségardiner har den fordel, at der ikke sidder en betjening der tager plads for stoffet. Gardinet kan sidde få millimeter fra kanten. Skal det mørklægges helt er der også mulighed for at sætte skinner på, således at lyset ikke kommer ind fra siden.

Mørklægningsmuligheder med tekstiler

Den lettere mørklægning løses med et specielle tekstiler til mørklægning og hænger almindeligvis på gardinskinner med rynkebånd. Til mørklægning hvor det skal mørklægges 100%, anvendes rullegardiner og plisségardiner, idet du får en særlig skinne der lukker lyset helt ude.

Tekstiler til mørklægning

Mørklægning giver flere søvnhormoner

Få en bedre søvnkvalitet med udvalgte mørklægningsmuligheder. Mørket giver dig flere af de gavnlige søvnhormoner. melatonin er et hormon der har en regulerende effekt på vores døgnrytme og har vi fået en god søvn, er vi som reel også mere motiveret og arrangeret i de ting vi foretager os dagligt. Alt afhængig af hvordan du ønsker din indretning, findes der flere løsninger der passer til enhver bolig.

Mørklægningsmuligheder i flere afskygninger

Få mørklægningsgardiner, som rullegardiner, foldegardiner, persienner, lamelgardiner eller plisségardiner at vælge imellem. Gardinerne varierer i sværhedsgraden for, hvor meget de kan mørklægge. Living Art rådgiver naturligvis ud fra dit ønske og behov. Fælles for alle typer er, at det stoffet der mørklægger og ikke lukker helt tæt i siderne. Ønsker du 100% mørklægning, kan der på visse produkter sættes skinner i siderne. Plisségardiner som mørklægningsgardiner er også en effektivt i forhold til energibesparelse idet, det består af et dobbelt lag stof og holder varmen inde om vinteren og varmen ude om sommeren.