Gardinbussen »
Trustpilot

Mørklægningsgardiner til alle slags løsninger

Bredt udvalg af muligheder til mørklægning

Mange mulige løsninger til mørklægning

Mørklægningsgardiner er en effektiv og smart mulighed til solafskærmning for både private og erhverv. Sollys er dejligt og energigivende, men sollys kan også være til stor irritation på kontoret, i mødelokalet eller i hjemmet. Spørg gardinstylisten hvilke mørklægningsgardiner, der særdeles er eftertragtet på børneværelser og soveværelser. De skal kunne holde det tidlige morgenlys ude, men skal også være velegnet til mødelokaler eller klasseværelser, når der skal vises film eller andet, der kræver en mørklægning af rummet.

Betjening af mørklægningsgardiner

Alt efter behov og ønsker kan vi levere mørklægningsgardiner med manuel eller mekanisk styring. Mørklægningsgardiner kan fås i mange forskellige gardintyper. Det kan blandt andet findes som rullegardiner, persienner, lamelgardiner og plissegardiner, og der er derfor rig mulighed for at skabe nøjagtigt det udtryk og den stemning i rummet, som du ønsker. Vi kan også lave specialløsninger, hvor vi kommer ud og måler dine vinduespartier op. Vi rådgiver i samme omgang gerne om lige netop din løsning, så du får et gardin, der modsvarer dine ønsker og behov.

Mørklægningsgardiner til specielle rum

Når skoler skal præsentere på storskærm, der oftest er tekst og tegninger, så er det meget svært at se, hvis rummet ikke er mørklagt ordenligt. Living Art har et bredt udvalg af muligheder til skoler. Om det er klasselokalerne der skal have rullegardiner med mørklægning eller fortræksgardiner der skal mørklægge, så findes der smarte løsninger til det. Og er det til gymnastiksalen eller auditorium hvor der er højt til loftet, så får du også det. Når vi sammen med dig, går gennem skolens lokaler, finder vi individuelt den løsning med de rigtige funktioner der virker bedst.