Bestil et besøg

Insektnet til vinduer og døre

Med insektnet for vinduer og døre får du muligheden for at nyde den friske luft uden samtidigt at få besøg af insekter og andre kryb. Det er skønt med sommer og sol hvor dørene og vinduer kan stå åbne hele dagen. Desværre er det også her vi ofte får uønsket besøg af de små dyr. Med denne løsning får du mulighed for at lukke dyrene ude og samtidig have åbent.
 
Har du allergi, kan du nedsætte mængden af pollen og derned mindske generne. De fleste er generet af birkepollen, græspollen og andre mindre pollentyper. Living Art har kompetence til at rådgive omkring insektnet.

bestil-gardinbussen

Få besøg af GARDINBUSSEN

Udfyld formularen på siden, fordi...

Vi kører på hele Sjælland
Opmåling og rådgivning er GRATIS
Du får kvalitet og det nyeste design
Du får besøg af dygtige rådgivere
Bestil et besøg

Insektnet på vinduer fra Living Art

Insektnet til vinduer

Få effektive løsninger fra Living Art til stort set alle slags vinduer. De bortfiltrerer hele 99 procent af alle birkepollen, 94 procent af alle nældepollen mens 90 procent af alle ambrosiapollen filtreres bort.
 
Få gode råd og et uforpligtende tilbud.

Inseknet til døre Living Art

Hold insekterne væk fra døren

Insektnet til døren fylder ikke ret meget. Rammen er 22 mm og let at montere. Det er ikke kun små kryb insektnettet holder væk. Det er også effektivt mod græspollen og andre pollentyper.
 
Få gode råd og et uforpligtende tilbud.

Slip af med de små kryb

Når varmen kommer vil vi gerne have dørene åbnet og få frisk luk ind. Det giver masser af irritation når fluer, myg og kravlende kryb søger indenfor. Der findes flere effektive måder at slippe af med dem, men de kommer altid igen. Skærmer du af foran døre og vinduer, mindsker du de ubudne gæster der vrimler ind.

Vælg mellem skydedøre eller almindelige døre med hængsel. Til vinduerne fås de som rullegardiner eller plisségardiner med skinner, der lukker helt tæt i begge side. Ring og spørg om flere muligheder og tilbehør på 72 20 70 03.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Undgå insekter indenfor, når døre og vinduer står åbne

Hold de ubudne småkryb væk og nyde den friske luft med åbne døre. Hvis du har brug for at skærme af for døre eller vinduer, så findes der mange varianter og kan tilpasses interiøret. Mange funktioner i samme løsning. Uanset hvor du har behov for at holde insekterne ude, findes der en løsning. Living Art kommer ud til dig eller din virksomhed og måler op, rådgiver og monterer insektnettet. Det fås som svingdør, plissédør, med fast ramme, skydedør eller rullegardin. Der findes forskellige mønstre og farver.