Gardinbussen »
Trustpilot

Insektnet til vinduer og døre

Med insektnet for vinduer og døre får du muligheden for at nyde den friske luft uden samtidigt at få besøg af insekter og andre kryb. Det er skønt med sommer og sol hvor dørene og vinduer kan stå åbne hele dagen. Desværre er det også her vi ofte får uønsket besøg af de små dyr. Med et insektnet får du mulighed for at lukke dyrene ude og samtidig have åbent.
 
Har du allergi, kan du nedsætte mængden af pollen og derned mindske generne. De fleste er generet af birkepollen, græspollen og andre mindre pollentyper. Living Art har kompetence til at rådgive omkring insektnet.

Få besøg af vores professionelle gardinstylister på Sjælland

Udfyld formularen på siden, fordi...

» Du får besøg af dygtige rådgivere
» Opmåling og rådgivning er GRATIS
» Du får kvalitet og det nyeste design
bestil-gardinbussen

Insektnet vinduer Living Art

Comfort Insektnet til vinduer

Comfort by Living Art insektnet er ret effektive. De bortfiltrerer hele 99 procent af alle birkepollen, 94 procent af alle nældepollen mens 90 procent af alle ambrosiapollen filtreres bort.
 
Få gode råd og et uforpligtende tilbud.

Inseknet til døre Living Art

Insektnet til døre

Comfort by Living Art insektnet til døren fylder ikke ret meget. Rammen er 22 mm og let at montere. Det er ikke kun små kryb insektnettet holder væk. Det er også effektivt mod græspollen og andre pollentyper.
 
Få gode råd og et uforpligtende tilbud.

Få et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Undgå insekter indenfor, når døre og vinduer står åbne

Insektnettet holder du nemlig ubudne småkryb væk og du kan samtidigt nyde den friske luft. Hvis du har brug for at skærme af for døre eller vinduer, så findes insektnettet i mange varianter og kan tilpasses interiøret. Mange funktioner i samme insektnet. Uanset hvor du har behov for at holde insekterne ude, findes der en løsning. Living Art kommer ud til dig eller din virksomhed og måler op, rådgiver og monterer insektnettet. Det fås som svingdør, plissédør, med fast ramme, skydedør eller rullegardin. Der findes forskellige mønstre og farver.