Bestil et besøg

Gardinstænger og skinner

Living Art tilbyder gardinstænger i mange forskellige udformninger. En af vores favoritter er en aluminiumsstang med smal profil. Den er stilren, diskret og egner sig til de fleste gardiner. Gardinskinner fås med hjørner og kan bukkes således at de passer rundt om et hjørne og med flere buer. Både de runde stænger og flade profil skinner findes i mange størrelser, tykkelser og former. De fås i mange farver, hvide eller sorte, materialer af træ, stål, aluminium med smukke afslutninger og endeknopper

Skjulte gardin skinner

Få bukket gardinstænger

Buede gardin stængerHvorfor skal en gardinstang være lige? Det er selvfølgelig oplagt at stængerne følger vinduet. Men har du en karnap der buer og gerne vil have gardiner, så er det muligt at få bukket en skinne der følger vinduet. Det er også oplagt at bruge gardiner til rumdeling og lade gardinerne følge sjove og anderledes buer. Hos Living Art arbejder vores gardinstylister på hele tiden at finde den bedste løsning og har masser af gode ideer.

Profil med indlagt belysning

Skinner med lys Nu er det faktisk muligt at få stænger med belysning. Det giver en særlig atmosfære i rummet, når den dæmpede belysning rammer gardinerne. Sidder skinnerne oppe i loftet ser det ekstra godt ud. En mere praktisk løsning kunne være lys omkring klædeskabet. Det vil fungere rigtig godt både med og uden gardiner.

Få gode råd om stænger før køb

Vores faguddannede gardinstylister har håndværksmæssige færdigheder og stor forståelse for hvordan de skal hænge og hvad de kan klare af belastning. Vi har et moderne og bredt sortiment, der passer til alle gardin-typer og vinduer. Uanset hvilken løsning du vælger, så er det vigtigt at der er taget højde for vægten på gardinet, om det skal motoriseres eller hvor det skal monteres.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Få det bedste ud af dit hjem

Gardinerne i dit vindue handler om mere end blot at skabe lys, skygge eller mørke. De skal også hænge i stænger der passer til resten af indretningen. Det er vigtigt gennem vores rådgivning, at finde den rette løsning der passer til gardinerne så de forener harmoni og stemning. Motoriserede gardinstænger – Når gardiner skal styres. Med motor kan du styre dine gardiner fra fjernbetjening eller knap på væggen. Du undgår at trække skævt eller krølle stoffet. Med motoriserede gardinstænger kan du centralt styre alle gardiner på en gang eller uafhængigt af hinanden. Det skal du tage stilling til ved valg af stænger: Hvilken stemning du vil skabe i rummet, skal det være med eller uden motor, må stangen kunne ses eller være skjult og hvilken form forestiller du dig gardinstangen skal have?