Gardinbussen

Stofgardiner fuldender interiøret

At hænge stofgardiner op i dit vindue handler om mere end blot at skabe lys, skygge eller mørke. Det handler om at forene harmoni, stemning og et behageligt indeklima. På den måde får du mest ud af dit hjem. Der findes utallige måder at skærme for lys og indblik på og mange forskellige typer gardiner at vælge imellem.

Vores gardinbus har et kæmpe udvalg af stofgardiner og andre andre gardinløsninger, så du har det bedst mulige udgangspunkt for at beslutte dig. Bestil et gratis besøg af gardinbussen – så du får et uforpligtende tilbud i hånden, inden vi kører igen.

bestil-gardinbussen

Få besøg af GARDINBUSSEN

Udfyld formularen på siden, fordi...

Vi kører på hele Sjælland
Opmåling og rådgivning er GRATIS
Du får kvalitet og det nyeste design
Du får besøg af dygtige rådgivere
Bestil et besøg

Få stofgardiner, der indrammer vinduet på smukkeste vis

Hos Living Art får du specialsyede stofgardiner, som passer perfekt til netop dine vinduer.
Lyset bliver rammet ind af gardinerne og skaber en imødekommende atmosfære.

Gardinløsninger er et oplagt valg til alle typer rum - kontor, stue, køkken og soveværelse i forhold til indretning. Til børneværelset kan de være sjove og drillende, til stuen lyse og indbydende. De fleste foretrækker mørklægningsgardiner i soveværelset, for det giver bedre søvn. Uanset dit hvad dit behov er, har vi løsningen, og vi sender gerne gardinbussen i din retning, så du får den bedst mulige rådgivning.

Er du opsat på at få stofgardiner til dine vinduer, kan du godt glæde dig til gardinbussens besøg, hvor du får et helt utroligt udvalg at vælge imellem. Vores gardinstylister står selvfølgelig klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige gardiner til dit hjem ud fra dine ønsker.

Få et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Med stof gardiner får du et utal af muligheder

Stof gardiner er meget velegnet til at designe dine vinduer så de passer til resten af interiøret. Vælg præcis den stil, der passer til dit hjem. Foldegardinet er en enkel og stilsikker løsning der passer til både den minimalistiske stil og den mere varme, klassiske indretnings-stil.

Gardiner i lange baner

Panelgardiner er praktiske og moderne. Brug dem for eksempel til rum opdeling eller til meget store vinduespartier. Living Art anbefaler en grundig rådgivning før køb af gardiner. Vi kombinerer gode håndværks kvalitet med utallige designs og dimensioner. Vi har et moderne og bredt sortiment af stoffer og gardin-typer som passer til alle opgaver, store som små.

Gratis og uforpligtende besøg af gardinstylisten

Vi starter altid med et uforpligtende møde, for det er vigtigt for det færdige resultat, at vi har det rigtige udgangspunkt. Living Art har gardinstylisten med mange års erfaring, der forstår at sammensætte den løsning, der passer til dit behov. Gardinbussen er fyldt med flotte stof prøver.