Bestil et besøg

Stofgardiner fuldender interiøret

At hænge stofgardiner op i dit vindue handler om mere end blot at skabe lys, skygge eller mørke. Det handler om at forene harmoni, stemning og et behageligt indeklima. På den måde får du mest ud af dit hjem. Der findes utallige måder at skærme for lys og indblik på og mange forskellige typer gardiner at vælge imellem.

Vores gardinbus har et kæmpe udvalg af stofgardiner og andre andre gardinløsninger, så du har det bedst mulige udgangspunkt for at beslutte dig. Bestil et gratis besøg af gardinbussen – så du får et uforpligtende tilbud i hånden, inden vi kører igen.

Få stofgardiner, der indrammer vinduet på smukkeste vis

Smukke gardiner efter mål hos Living Art

Hos Living Art får du specialsyede stofgardiner, som passer perfekt til netop dine vinduer.
Lyset bliver rammet ind af gardinerne og skaber en imødekommende atmosfære.

Gardinløsninger er et oplagt valg til alle typer rum - kontor, stue, køkken og soveværelse i forhold til indretning. Til børneværelset kan de være sjove og drillende, til stuen lyse og indbydende. De fleste foretrækker mørklægningsgardiner i soveværelset, for det giver bedre søvn. Uanset dit hvad dit behov er, har vi løsningen, og vi sender gerne gardinbussen i din retning, så du får den bedst mulige rådgivning.

Er du opsat på at få stofgardiner til dine vinduer, kan du godt glæde dig til gardinbussens besøg, hvor du får et helt utroligt udvalg at vælge imellem. Vores gardinstylister står selvfølgelig klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige gardiner til dit hjem ud fra dine ønsker.

Gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes