Bestil et besøg

Skab rammen om et godt indeklima med gardiner

Gardiner og solafskærmning er afgørende elementer i indretningen. For at skabe optimale forudsætninger i hjemmet, på arbejdet, i skolen eller steder, hvor du opholder dig i længere tid, er udfordringen at vide, hvordan man bedst løser det. Dårligt indeklima hindrer læringskurven at stige på skolerne. Firmaer har oftere sygemeldinger på kontoret. Få de rigtige indeklima-gardiner op og vær med til at skabe et sundere miljø med friske gardiner.

 

Gardiner er flotte og dekorative til indretningen og kan afhjælpe mange udfordringer. Ved det rigtige produktvalg sikrer du et godt miljø i dit hjem, på plejehjem, skoler, hoteller, virksomheder og institutioner. Der findes solafskærmning til enhver løsning.

 

Et besøg af vores rådgiver og gardinbus er både gratis og uforpligtende.

bestil-gardinbussen

Få besøg af GARDINBUSSEN

Udfyld formularen på siden, fordi...

Vi kører på hele Sjælland
Opmåling og rådgivning er GRATIS
Du får kvalitet og det nyeste design
Du får besøg af dygtige rådgivere
Bestil et besøg

Gardiner med intelligente funktioner

Der er mange faktorer der spiller ind for et godt klima. Det gælder både der hjemme og på arbejdet. Det kan være at akustik og luftens kvalitet i rummet er nøgleord for din personlige effektivitet og velvære? Living Art leverer textiler fra bl.a. Drapilux der med fire mærkninger beskriver mulighederne for bedre indeklima.

Gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

drapilux-bioaktivAnti-bakteriel virkeevne
Tekstiler med indbygget bioaktive beskyttelse, fjerner ubehagelige lugte og er bl.a. egnet til skoler, hospitaler eller plejehjem.

drapilus-airEnergi optimering
Få textiler med katalysator effekt, der nedbryder forurenende stoffer og lugte og renser luften.

drapilux-flammestopBrandhæmmende
Mange gardinstof kollektioner er brændehæmmende med Trevira og opfylder gældende lovgivning.

drapilux-akustikAkustik forbedring
Skab mere trivsel, især for de hørehæmmede, storrumskontor eller lokaler med dårlig akustik.

Gardiner til bedre indeklima og stoffer

Nedbryd forurenende partikler og lugt, ved brug af vores unikt fremstillede tekstiler. Disse unikke produkter sikre en bedre luftkvalitet, og vil sparer jer for tid og penge, da tekstilerne ikke behøver vask/rens så ofte som almindelige tekstiler. Som kunde hos Living Art er du garanteret et team af dygtige rådgivere og montører, der altid står til din rådighed. Det vil glæde os at præsentere dig for den brede palette af skønne kvalitetsprodukter, som vi kan tilbyde.

Intelligente gardiner

Udvikling, stil og sikkerhed Gennem teknologiske opfindelser kan vi tilbyde vores kunder nye højdepunkter. Tekstilerne kan effektivt blive udstyret med lydisolerende, luftrensende, giftnedbrydende eller anti-bakterielle egenskaber. Disse funktioner, farver og forskellige designs kan kombineres efter ønske. Tilføjelse af en intelligent funktion kan f.eks. være en flammehæmmende egenskab, som gør det muligt at imødekomme specielle behov til eksempelvis erhvervsejendomme.

Gardiner til akustik

Vælg stof der er specielt velegnet til åbne kontorlandskaber, idet de er effektive og lydisolerer rum og lokaler samt er med til at dæmpe væsentligt baggrundsstøj. Dermed undgår du forstyrrelser og opnår i stedet øget koncentration og produktivitet.

Brandhæmmende

Det er muligt at få brandhæmmende gardiner der hindre branden i at bredde sig. Living Art er leveringsdygtige i et stort udvalg af gardiner der egner sig til rum hvor der kræves brandhæmmende gardiner, både mørklæggende, farverige og enkle tekstiler.

Søger du andre typer gardiner?

Måske er du på udkig efter andre typer gardiner? Tag et kig på energibesparende gardiner, gardiner til mørklægning eller almindelige stofgardiner. Alle gardinerne fås i et væld af forskellige tekstiler, farver og teksturer. Kig videre og lad dig inspirere.