Bestil et besøg

Bambusgardiner med flere anveldelsesmuligheder

Et bambusgardin har mange anvendelsesmuligheder og behøver ikke kun at være til solafskærmning. Bambusgardiner fungerer også perfekt som rumdeler, elegant vægdekoration eller et naturligt læ mod sol og vind. bambusgardinerne har en dækkeevne fra 25 procent helt op til 99 procent. De fås i flere farver som natur, brun, grå, hvid og sort – og de er enten bejsede, malede eller ubehandlede.

bestil-gardinbussen

Få besøg af GARDINBUSSEN

Udfyld formularen på siden, fordi...

Vi kører på hele Sjælland
Opmåling og rådgivning er GRATIS
Du får kvalitet og det nyeste design
Du får besøg af dygtige rådgivere
Bestil et besøg

Bæredygtige gardiner

Vi har høj værdi på bæredygtige gardiner, derfor forhandler vi bambusgardiner der ikke er UV-behandlet. Efter tid i direkte sollys vil gardinerne blive lysere, men det vil ske på en naturlig måde og i overensstemmelse med leverandørens krav til æstetik og bæredygtige materialer. Gennem Living Art får du et bambusgardin hvor der er lagt vægt på kvalitet. Størrelser på vinduer er meget individuelle, så derfor måler vi altid op og får gardinet tilpasset præcis til dit vindue. Bestil et uforpligtende besøg af gardinbussen.

Børnesikker

Living Art har meget fokus på børnesikkerhed og fortæller hvordan solafskærmning med snoretræk bliver monteret. F.eks. er alle bambusgardiner udstyret med en patenteret EU-godkendt sikkerhedsanordning, der beskytter børn mod at hænge fast i snoretrækket.

* Felter, der skal udfyldes

Bambus rullegardiner

De meget smukke og bæredygtige bambusgardiner fungerer som rullegardiner. Ved hjælp af et fint snoretræk ruller gardinet op og ned. Snorene er forbundet med et simpelt låsesystem således, at du selv bestemmer hvor gardinet skal stoppe.

Tilpasning af bredden

bambusgardinerne kan tilpasses i bredden fra 20 cm. Det afhænger af størrelsen. Jo bredere vinduet er, jo større tilpasningsmuligheder er der. Naturvis anbefaler vi at du får målt op af gardinstylisten, så bestil gardinbussen. Det er ganske uforpligtende. Ring 72 20 70 03.