Gardinbussen »
Trustpilot

Bambusgardiner med flere anveldelsesmuligheder

Et bambusgardin har mange anvendelsesmuligheder og behøver ikke kun at være til solafskærmning. Bambusgardiner fungerer også perfekt som rumdeler, elegant vægdekoration eller et naturligt læ mod sol og vind. bambusgardinerne har en dækkeevne fra 25 procent helt op til 99 procent. De fås i flere farver som natur, brun, grå, hvid og sort – og de er enten bejsede, malede eller ubehandlede.

Få besøg af vores professionelle
gardindekoratører på Sjælland

Udfyld formularen på siden, fordi...

Vi sikrer at dine ønsker indfries
Du får besøg af dygtige rådgivere
Opmåling og rådgivning er GRATIS
Du får kvalitet og det nyeste design
bestil-gardinbussen

Bæredygtige gardiner

Vi har høj værdi på bæredygtige gardiner, derfor forhandler vi bambusgardiner der ikke er UV-behandlet. Efter tid i direkte sollys vil gardinerne blive lysere, men det vil ske på en naturlig måde og i overensstemmelse med leverandørens krav til æstetik og bæredygtige materialer. Gennem Living Art får du et bambusgardin hvor der er lagt vægt på kvalitet. Størrelser på vinduer er meget individuelle, så derfor måler vi altid op og får gardinet tilpasset præcis til dit vindue. Bestil et uforpligtende besøg af gardinbussen.

Børnesikker

Living Art har meget fokus på børnesikkerhed og fortæller hvordan solafskærmning med snoretræk bliver monteret. F.eks. er alle bambusgardiner udstyret med en patenteret EU-godkendt sikkerhedsanordning, der beskytter børn mod at hænge fast i snoretrækket.

Få et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen.

* Felter, der skal udfyldes