Bestil et besøg

Gardinløsninger til alle slags vinduer

Overvejer du ar få nye gardiner til dit hjem eller på arbejdet, så bestil et uforpligtende besøg af gardinstylisten, for her får du den bedste rådgivning. Der er så mange muligheder at det kan virke uoverskueligt. Det ved vi, så derfor kommer vi til dig, lytter til dine ønsker og behov og herfra tilbyder vi de gardinløsninger der passer bedst og til en rimelig pris. Living Art har masser af prøver i gardinbussen og kører på hele Sjælland.

Gardinløsninger fra Living Art

Få et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Gardiner i lange baner

Gardiner i lange baner

Living Art leverer stort set alt indenfor gardiner, om det er til mørklægning, gennemsigtige, forbedring af indeklima og energigardiner, så findes det fra verdens førende designere og producenter.
Læs mere om gardiner

Funktionelle løsninger

Rullegardiner er det mest almindelige gardin, men der findes et hav af muligheder, når det kommer til solafskærmning. Hos Living Art bliver du rådgivet ud fra dit behov, for uanset om det skal være rullegardiner, persienner, lamelgardiner, plisségardiner mm. så har vi løsningen.
Læs mere om funktionelle gardiner

Funktionelle gardiner

Vi løser opgaver lige fra ét vindue til hele bygninger, indvendigt som udvendigt.

Hør mere om vores rådgivning

Gardinløsninger og solafskærmning

Living Art leverer gardiner, solafskærmning, markiser og akustikløsninger fra verdens førende designere og producenter. Vores idérige rådgivere brænder for at finde det optimale mix af design, funktionalitet og kvalitet - naturligvis til en attraktiv pris.

Montering af gardiner

Få monteret dine gardiner

I Living Art har vi vores eget team af professionelle montører. De har mange års erfaring i montage af gardinløsninger og solafskærmning til private hjem og virksomheder, indvendigt som udvendigt.
Er opgaverne i udlandet, har vi også stor erfaring med dette. Det er din garanti at vi monterer det vi har målt op til. Rullegardiner er f.eks. enkle, men ruller de forkert, går de hurtigt i stykker.
Kontakt os og hør mere

Hvem er vores kunder?

Vi leverer gardinløsninger til alle typer af kunder, som er private, erhverv, offentlige, institutioner, skoler og hoteller. Living Art har også kunder i filmbranchen, der får skræddersyede løsninger til kulisser. Vores team af professionelle rådgivere, dygtige servicemedarbejdere og montører med mange års erfaring står altid til rådighed, og vi sætter alle en stor ære i, at vores kunder er tilfredse og forbliver loyale.
Se et udsnit af cases

BaseCamp værelse med gardiner

Vi håber, at du bliver inspireret af de mange muligheder inden for solafskærmning, akustik- og gardinløsninger her på hjemmesiden og glæder os til at besøge dig.