Gardinbussen »
Trustpilot

Gardinløsninger til alle vinduer

Living Art leverer gardinløsninger, solafskærmning, markiser og akustikløsninger fra verdens førende designere og producenter.

Læs mere om vores gardinløsninger

Vi løser opgaver lige fra ét vindue til hele bygninger, indvendigt som udvendigt.

Hør mere om vores rådgivning

Få monteret dine gardiner

I Living Art har vi vores eget team af professionelle montører. De har mange års erfaring i montage af gardinløsninger og solafskærmning til private hjem og virksomheder, indvendigt som udvendigt.
Er opgaverne i udlandet, har vi også stor erfaring med dette.

Se vores referencer her

Gardinløsninger og solafskærmning

Living Art leverer gardiner, solafskærmning, markiser og akustikløsninger fra verdens førende designere og producenter. Vores idérige rådgivere brænder for at finde det optimale mix af design, funktionalitet og kvalitet - naturligvis til en attraktiv pris.

Hvem er vores kunder?

Vi leverer gardinløsninger til alle typer af kunder, som er private, erhverv, offentlige, institutioner, skoler og hoteller. Living Art har også kunder i filmbranchen, der får skræddersyede løsninger til kulisser. Vores team af professionelle rådgivere, dygtige servicemedarbejdere og montører med mange års erfaring står altid til rådighed, og vi sætter alle en stor ære i, at vores kunder er tilfredse og forbliver loyale.
Vi håber, at du bliver inspireret af de mange muligheder inden for solafskærmning, akustik- og gardinløsninger her på hjemmesiden og glæder os til at besøge dig.

Du kan bestille vores gardinbus her eller direkte på telefon 72 20 70 03.