Bestil et besøg

Motoriseret betjening af gardiner med Somfy

Er frihed og bekvemmelighed vigtigt for dig? Så vælg en motoriseret løsning til dit hjem eller kontor. Uanset om det er til dine indvendige gardiner eller markiser, så får du en motoriseret betjeningsmulighed, der passer til de fleste løsninger. Somfy udvikler motorer og betjeningsmuligheder, der giver dig en ekstra komfort, og samtidigt kan du automatisere belysning, gardiner, markiser og anden form for solafskærmning. Har du en smart phone eller iPad, er det muligt at betjene gardiner og markiser den vej igennem.

Somfy betjening motor

Smarte betjeningsfunktioner

Betjen hele huset fra din smartphone eller iPad når du ikke er hjemme. TaHoma boks er en spændende løsning fra Somfy. Boksen er forbundet til dit internet, så du ikke behøver at være hjemme for at betjene f.eks. markisen, screens eller indvendige gardiner. Du kan fra din smartphone eller iPad fjernstyrer alle enheder.

Living Smart med motoriseret solafskærmning

At leve "smart" er mere attraktivt en nogensinde. Få fuld kontrol over dine gardiner, solafskærmning og markise via en pp. Somfy har udviklet en TaHoma boks, der forbindes til din internetforbindelse og dermed forbinder alle motoriserede løsninger. Ved hjælp at et enkelt interface på computer eller en app indstiller du enhederne præcist, som du ønsker det.

Læs mere

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Komplet integration

Med integrerede radioteknologi fra Somfy produkter samler du alle solafskærmning og gardinløsninger i hjemmet.
Med den seneste innovation indenfor intelligente løsninger, kan du styre alt fra fjernbetjenin, knap på væggen, smartphone eller iPad. Du har fuldstændig kontrol over hjemmet når først enhederne er motoriserede. for at kunne styre dine gardiner fra din computer, smartphone eller iPad, skal du have installeret en TaHoma boks.

Elektriske motorer er udstyret med den seneste teknologi

io-homecontrol® er den mest pålidelige radioteknologi og er den størreste inden for hjemautomation. Systemet er en tovejs kommunikation og giver dig feedback om gardiner og solafskærmningen er aktive eller ej. Du får den bedst tænkelige kompatibilitet.