Store vinduer giver dejligt lys – og nysgerrige blikke

Gardiner efter mål og udført af professionelle har høj værdi. Danske arkitekter ynder at tegne store vinduespartier ind i tidens flotte lejlighedskomplekser og parcelboliger. Store vinduer fra gulv til loft giver et massivt lysindfald, og moderne familier elsker lys. Vi vil ikke længere henslæbe vores liv i mørke rum, som man gjorde før i tiden. Og lys er godt for mange ting, humøret blandt andet. Lys er til gengæld knap så godt, når man skal sove og ikke vil vækkes klokken 4-5 om morgenen. Lys er heller ikke godt, når det skaber reflekser i tv- og computerskærmen. Og store, åbne vinduespartier giver naturligvis fri adgang for omverdenens nysgerrige blikke. Heldigvis findes der en let og praktisk løsning, som slipper lyset ind, når du ønsker det – og giver mørke eller afskærmning, når du vil… Gardiner på mål!

Smukke gardiner efter mål hos Living Art

Smukke gardiner skaber smukke hjem

Gardiner på mål er ikke, hvad de har været. Heldigvis. I dag kan du få gardiner skabt af verdens bedste designere, som forvandler dit hjem til en drøm. Stilen kan være helt enkel, romantisk, lounge-agtig, farvestrålende eller afdæmpet. Alt er muligt, der er hundredvis af forskellige designs og farver. Og hvis du samtidig vælger at få lavet gardiner på mål, får du en skræddersyet løsning, der passer præcis til dine vinduer og til din øvrige indretning. Lad vores dygtige gardinstylister hjælpe dig med din personlige stil og med at måle op, så resultatet bliver helt perfekt.

Tænk gardinerne ind hurtigst muligt

Er du ved at anskaffe ny lejlighed eller nyt hus? Er boligen slet ikke bygget endnu? Selv om der måske er flere måneder, til du skal kigge ud af dine nye vinduer, så er det ikke for tidligt at begynde at tænke gardiner ind i processen. For eksempel kan det sagtens tænkes, at du vil have motor på gardinerne, så du kan betjene dem med din smartphone eller en fjernbetjening. I så fald er det en stor fordel, at der på forhånd etableres strømudtag tæt på vinduerne. Lad os hjælpe dig med gode råd om, hvilken løsning du bedst er tjent med. Tag tegningerne af din nye bolig under armen og besøg vores showroom i Søborg. Vi har specialister, der ved alt om gardiner efter mål – og efter formål.

Vælg selv, om du vil besøge vores showroom, hvor du kan se de mange muligheder og tale med vores gardinstylister. Eller om du vil have besøg af vores gardinbus, hvor du kan se mulighederne hjemme hos dig selv og få gardiner på mål. Kontakt os på telefon 72 20 70 03 eller udfyld formularen på denne side.