Bestil et besøg

Gardiner til soveværelset

Find ro i behagelige omgivelser og skab de optimale betingelser for din søvn. Solafskærmning er både praktisk til soveværelset og med de rette gardiner tilfører de rummet stemning og stil. Soveværelset bruges til mere end blot at sove i. Enten til påklædning, til at se tv eller til at læse i. De forskellige hverdagsfunktioner stiller krav til dit valg af gardiner. Har du eller børnene f.eks. brug for fuldstændig mørklægning, når I sover? Sundhedsstyrelsen anbefaler mørklægning i de rum hvor vi sover, for at være bedst udhvilet.

Luxaflex Silhuette

Der findes mange forskellige muligheder til soveværelset. Her er f.eks. Silhuette fra Luxaflex, et meget elegant og eksklusivt gardin, der giver et blødt og nedtonet lysindfald.

Energirigtige gardiner

Visse gardiner kan også være med til at regulere temperaturen i dit rum, de såkaldte indeklimagardiner. Duette plisségardiner er den ideelle løsning. Det er isolerende gardiner, der holder varmen ude om sommeren og holder varmen inde om vinteren.

Bedre søvn i mørke

To af de mest brugte gardiner til soveværelset, er plissegardiner og rullegardiner med mørklæggende stof og med skinner i siden. De er et rigtig godt valg til mørklægningsmuligheder i soveværelset.

Få motor på dine gardiner

Det giver mere komfort i hverdagen, når man kan ligge sengen og betjener gardinerne med en fjernbetjening. Der er flere fordele, for betjener du gardinerne med motor, for de holder længere. Hiver du i gardinerne øges belastningen og dermed også slitagen. idet at der findes mange forskellige løsninger til soveværelset, anbefaler vi, at du tager kontakt til vores gardinstylister og får mere information. Hvorfor ikke blive inspireret til den optimale løsning til dit soveværelse?

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes