Bestil et besøg

Gardiner til kontoret

Skab det optimale arbejdsmiljø på kontoret med energi gardiner, variabel solafskærmning eller mørklægning. Med den tid du tilbringer på din arbejdsplads, er det vigtigt, at indeklimaet er optimalt. Kender du det, solens stråler står direkte ind på skærmen og varmen på kontoret genere og går ud over produktiviteten? Få den rette solafskærmning der kan regulere lysets indfald og temperaturen. Undgå lysrefleksion i computerskærmen med lamel gardiner eller persienner. Energigardiner er også særligt egnede til lokaler med store vinduer, hvor kulden oftest mærkes.

Plisségardiner til kontoret

Rumdeling i storrum

Rumdeling med lamelgardiner På mange arbejdspladser er der storrums lokaler. Det er rigtig smart, for på den måde har man bedre kontakt med hinanden på kontoret. Desværre giver det udfordringer i forhold til akustikken og energibesparelsen.

Noget tyder på. at det er ødelæggende for effektiviteten. Ved at dele rummet op med gardiner, føles rummet mindre og de kraftige lyde bliver holdt tilbage. Hos Living Art har vi flere gardinløsninger der passer til opgaven. F.eks. er lange gardiner af tekstiler fra gulv til loft rigtig flotte og stoffet stopper lydens refleksioner. Lamelgardiner er også smarte til rumdeling og akustik for de kan trækkes for og skærmen af. Samtidigt kan de drejes, så der stadig kommer lys igennem.

Tekstiler udviklet til erhverv

De såkaldte intelligente gardiner er meget populære på arbejdspladserne og giver en bedre indeklima. Vi har tekstiler der er flammehæmmende, så de ikke spreder ilden. Der er gardiner som har luftrensende egenskaber. For hospitaler, plejehjem, skoler og virksomheder hvor hygiejnen skal være i top, er det særligt vigtigt at gardinerne ikke samler bakterier. De har derfor indbygget en bioaktiv beskyttelse der fjerner lugte i rummet.

Vil du høre mere om gardiner til kontoret, så ring på 72 20 70 03.

Få et gratis og uforpligtende besøg. Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes