Bestil et besøg

Gardiner til køkkenet

Når det både skal være funktionelt og flot. Der er for det meste stor aktivitet i køkkenet og gardiner udsættes ofte for mados, vand, hård betjening og lignende. Køkkenet er samlingspunktet for familien, derfor er det vigtigt med mest muligt naturligt sollys, samtidig med at gardinerne er med til at understrege køkkenindretningen.

Der er meget at tage højde for når du vælger gardiner til køkkenet. Skal det være solafskærmning eller stofgardiner, skal de være frit hængende eller fast monteret? Vil du have mest muligt sollys i køkkenet og samtidigt undgå nysgerrige blikke fra forbipasserende? Få inspiration til indretning med gardiner hos Living Art. Når du får besøg af gardinstylisten vil i sammen gå i gennem mulighederne.

bestil-gardinbussen

Få besøg af GARDINBUSSEN

Udfyld formularen på siden, fordi...

Vi kører på hele Sjælland
Opmåling og rådgivning er GRATIS
Du får kvalitet og det nyeste design
Du får besøg af dygtige rådgivere
Bestil et besøg

Hvilke gardiner skal du vælge?

Det er ikke let at vælge gardiner i dag, for mulighederne er uendelige. Når det kommer til solafskærmning finder du flere forskellige typer med forskellige funktioner. De mest anvendelige typer er rullegardiner, persienner og plisségardiner. Du kan også vælge lamelgardiner, men det afhænger af vinduets størrelse. I nyere boliger bliver køkkenet slået sammen med stuen og oftest er vinduer fra gulv til loft. Her kan det være en for del med lamelgardiner. Vil du vide hvad der passer bedst til dit køkken? Kontakt os nu og bestil et gratis besøg af gardinbussen.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes