Bestil et besøg

Gardiner til badeværelset

Baderummet er til velvære og afslapning og et gardin i et vådrum skal kunne opfylde flere funktioner. Badeværelsesgardinet skal både være praktisk i forhold til fugt, funktionelt i forhold til justering af lyset og indkig og det skal være dekorativt.
 
Mange badeværelsesvinduer er ofte meget små, det er derfor vigtigt at vælge gardiner, der lukker mest muligt lys ind. Solafskærmning som persienner eller Duette plisségardiner er et godt alternativ til almindelige stofgardiner, der giver et flot lysindfald og samtidig er dekorative. Gardinet skal være robust overfor fugt og damp og samtidigt skal det kunne skærme af for nysgerrige blikke.
 
Få mere inspiration til hvilke gardiner, der passer bedst til dit badeværelse. Når du får besøg af gardindekoratøren, har vi et hav af muligheder med.

bestil-gardinbussen

Få besøg af GARDINBUSSEN

Udfyld formularen på siden, fordi...

Vi kører på hele Sjælland
Opmåling og rådgivning er GRATIS
Du får kvalitet og det nyeste design
Du får besøg af dygtige rådgivere
Bestil et besøg

Hvilke gardiner passer bedst til badeværelset

Hos Living Art lægger vi stor vægt på at rådgive vores kunder ud fra dit behov, men også hvad der passer bedst til det valgte rum. Badeværelset er et sjort rum, for oftest er der ikke vinduer, da det er placeret midt i huset eller lejligheden. I den forbindelse vil vi fokusere på badeværelsesforhænget. Der findes mange færdigsyede løsninger, men er du kræsen og ønsker noget unikt, så har vi alverdens farver og mønster der passer hertil. Det optimale er 100% polyester for det tørre hurtigst og du undgår at der går mug i gardinet. Kom ind i vores showroom i Søborg og se udvalget.

Vælg gardiner med funktioner

Når du vælger gardiner til badeværelset, så kigger på rummets størrelse og form. Der er egenligt ingen begrænsning, for uanset om det skal være rullegardiner, plisségardiner, lamelgardiner eller foldegardiner, så har de alle hver deres funktion. Spørg gardinstylisten hvilket gardin der passer bedst, når du får besøg af gardinbussen eller kommer forbi vores showroom.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes