Bestil gardinbussen

Inspiration til gardiner, solafskærmning og markiser

Find en stil, en funktion der passer i dit private hjem eller på kontoret.

Gardiner er et vigtigt element når det kommer til indretning

Gardiner er en solafskærmning, der har til funktion at lukke lyset ude, når der er behov for det, skygge uden at skjule for udsynet eller mørklægning helt eller delvis. Særlige stof gardiner renser luften og giver et bedre indeklima, andre gardiner er med til at dæmpe på lyde og fjerner genklang hvilket også giver rummet bedre akustik.

Find inspiration til gardinløsninger

Hos Living Art får du inspiration til mange forskellige typer af gardinløsninger, både indvendig og udvendig. Gennem Living Art får du rullegardiner, persienner, plisségardiner, panelgardiner, lamelgardiner, 100% mørklægningsgardiner og afpassede tæpper. Bestil gardinbussen nu og få gratis besøg af en gardindekoratør. Med mange års erfaring indenfor gardiner, solafskærmning, markiser sikre du at få professionel rådgivning hvor vi lytter til dine behov.

Gardinløsninger til enhver pris

Der findes alverdens muligheder til solafskærmning. skal det være lette, luftige gardiner i stof, hvor man kan se igennem? Det passer meget godt til stuen, hvor man ikke nødvendigvis behøver at mørklægge, men skærme af for solen eller nysgerrige sjæle. Gardiner til børneværelser og soveværelser skal både være dekorative og praktiske. Det gør ikke noget at give rummet farve og gerne farver der matcher resten af interiøret. F. eks. fås mørklægningsrullegardiner i mange farver og mønster. Det er endda blevet moderne igen, at have stofgardiner der kan trækkes for. Det giver værelserne en ekstra dybde og så ser det godt ud sammen med rullegardiner. Gardinløsninger til virksomheder har fået et løft, for der er meget fokus på klima- og energigardiner. Tænker over det næste gang du sidder på kontoret. Virker gardinerne efter hensigten, kan de justeres i forhold til belysningen og hvordan er akustikken? Er du i tvivl om de hvad der virker? Kontakt Living Art på 72 20 70 03 og bestil en tid.