Bestil et besøg

Tilstandsrapport om et forbedret indeklima

Et sundt indeklima og bedre trivsel giver optimal indlæring og bedre arbejdsmiljø. Trivsel handler om, at lærere og elever har det godt. Trivsel handler om et sundt indeklima. For et sundt indeklima giver alle et bedre arbejdsmiljø, mindsker sygefraværet og gavner elevernes indlæring. Det er hurtigt og relativt billigt at forbedre indeklimaet mærkbart.

Måske skal der kun små justeringer til?

 • Temperatur. Solvarme og kulde giver store udfordringer, som kan løses enkelt
  med de rigtige gardiner og persienner.
 • Lysforhold. Sollys og halvmørke fjerner mange af fordelene ved iPads og smartboards.
  En effektiv mørklægningsløsning kan gøre forskellen.
 • Luftkvalitet. Lugtgener fra uvaskede tæpper og gardiner, fugtigt tøj og madpakker kan
  elimineres via nye tekstiler med katalytisk effekt.
 • Lydforhold. Dårlig akustik ødelægger forståelse og koncentration.
  Helt enkle akustikpaneler kan fjerne de atmosfæriske gener.

Få et nyttigt overblik over skolens indeklima.

Tilstandsrapporten går i dybden. Vi tjekker materiellet i hvert eneste lokale indvendigt og udvendigt og sender efterfølgende en detaljeret rapport, som skolen kan bruge efter behov. Dette tilbud er fuldkommen uforpligtende.

Hvordan ser det ud på din skole?

Living Art tilbyder din skole en tilstandsrapport om indeklimaet på de nævnte områder. Dette rådgivningstilbud er et udtryk for, at vi med vores ekspertise ønsker at bidrage til et optimalt arbejdsmiljø for lærere og elever. Vi tjekker hvert eneste lokale indvendigt og udvendigt og sender efterfølgende en detaljeret rapport, som skolen kan bruge efter behov. Rapporten vil påpege eventuelle fejl og mangler ved skolens materiel og angive, hvor alvorligt det enkelte problem er.

Erfaringsmæssigt skal der ofte kun småreparationer og mindre anskaffelser til for at gøre materiellet funktionelt igen. Ud over en forbedring af indeklimaet kan rapporten føre til besparelser på varmeudgifterne ved at påpege områder, der kan energioptimeres. I alle tilfælde giver tilstandsrapporten et gratis og nyttigt overblik.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes