Bestil et besøg

Tilstandsrapport giver overblik over trivsel og klima

Er solafskærmningen og gardinerne intakte? Et sundt indeklima og trivsel giver optimal indlæring og bedre arbejdsmiljø. Trivsel handler om, at lærere og elever har det godt på skolen. Trivsel handler om et sundt indeklima. For et sundt indeklima giver alle et bedre arbejdsmiljø, mindsker sygefraværet og gavner elevernes indlæring.

Tilstandsrapport til skoler

Bestil konsulenten her.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Tilstandsrapport vedligeholdelse af skoler

Få et nyttigt overblik over skolens indeklima.

Tilstandsrapporten går i dybden. Vi tjekker materiellet i hvert eneste lokale indvendigt og udvendigt og sender efterfølgende en detaljeret rapport, som skolen kan bruge efter behov.
Kontakt os og hør mere

Hvordan ser det ud på din skole?

Erfaringsmæssigt skal der ofte kun småreparationer og mindre anskaffelser til for at gøre materiellet funktionelt igen. Vi tjekker hvert eneste lokale indvendigt og udvendigt og sender efterfølgende en detaljeret rapport, som skolen kan bruge efter behov. Rapporten vil påpege eventuelle fejl og mangler ved skolens materiel og angive, hvor alvorligt det enkelte problem er.
Få en gennemgang på din skole

Vedligehold skolens persienner
Trivsel på skolen med solafskærmning

Hvor giver trivsel udfordringer?

Solvarme og kulde, sollys og halvmørke giver store udfordringer. Lugtgener fra uvaskede tæpper og gardiner, fugtigt tøj og madpakker. Dårlig akustik mindsker koncentration. Alle sammen forhold der kan forbedres med de rigtige gardiner, mørklægningsmuligheder, akustikplader og nye tekstiler med katalytisk effekt.
Hør mere om mulighederne

Det er hurtigt og relativt billigt at forbedre indeklimaet mærkbart

Living Art tilbyder din skole en tilstandsrapport om indeklimaet på de nævnte områder. Ud over en forbedring af indeklimaet kan rapporten føre til besparelser på varmeudgifterne ved at påpege områder, der kan energioptimeres. Dette rådgivningstilbud er et udtryk for, at vi med vores ekspertise ønsker at bidrage til et optimalt arbejdsmiljø for lærere og elever.