Bestil gardinbussen

Intelligente gardiner er fremtiden for miljøet

Der er sket en teknologisk revolution inden for gardiner og solafskærmning. Med de nyeste løsninger kan vi i dag skære 50% af varmeregningen, opnå et langt sundere indeklima og forbedre lys-og lydforholdene inden døre mærkbart.

Optimal udnyttelse af den nye gardinteknologi opnås ved at computerstyre gardinsystemerne. I løbet af dagen kan gardinerne betjenes manuelt, mens en computer overtager styringen og kører gardinerne for, når bygningen forlades samt i weekenderne. På den måde er vinduerne isolerede mere end 70% af tiden.

Intelligente løsninger til fremsynede virksomheder

Der kan desuden monteres udvendige solfølere, der giver computeren besked om at køre gardinerne op, når solen skinner. Dermed udnyttes indfaldsvarmen fra solen maksimalt – det er „gratis” varme, til gavn for både miljø og økonomi.

Det bedste, vi kan gøre for klimaet, er at mindske energispildet i vores bygninger. Godt 27% af Danmarks energiforbrug går til opvarmning og nedkøling af bygninger. Og vinduerne er det svage punkt, når vi vil holde den dyrebare varme inde om vinteren – og ude om sommeren.

Få et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Klimagardiner® er en investering

Klimagardiner® er betegnelsen for en række isolerende og reflekterende stoffer, screens og persienner, der dækker næsten ethvert praktisk og æstetisk behov. Teknologien i Klimagardiner ® betyder, at varmegennemstrømningen gennem vinduerne reduceres med op til 50%. Optimal udnyttelse af den nye gardinteknologi opnås ved at computerstyre gardinsystemerne.

Læs mere omkring optimering

drapilux-akustikAkustik forbedring
Skab mere trivsel, især for de hørehæmmede, storrumskontor eller lokaler med dårlig akustik.

drapilux-flammestopBrandhæmmende
Mange gardinstof kollektioner er brændehæmmende med Trevira og opfylder gældende lovgivning.

drapilus-airEnergi optimering
Få textiler med katalysator effekt, der nedbryder forurenende stoffer og lugte og renser luften.

drapilux-bioaktivAnti-bakteriel virkeevne
Indbygget bioaktive beskyttelse i tekstiler, fjerner ubehagelige lugte.

 

 

Nye tekstiler skaber sundt, allergirigtigt indeklima

Mennesker føler sig godt tilpas, bliver mindre syge og præsterer bedre, når de arbejder i et sundt indeklima. Med en serie nye gardintekstiler kan vi optimere såvel luftkvaliteten som sundheden.

Gardiner der fjerner luft gener

Dårlige lugte og skadelige forureningskilder hæmmer arbejdsevnen og giver hovedpine for blot at nævne at par af generne. Særligt velegnede til skoler, hospitaler og plejecentre er bioaktive gardiner. Tekstilerne medvirker aktivt til bakteriebekæmpelse i lokalerne, hvilket nedbringer overfølsomhed og risikoen for allergier. Indeklimaet forbedres mærkbart, og ydermere er de bioaktive gardiner miljømæssigt bæredygtige.

Optimal akustik

Mange bygninger – især nyere – døjer med en umenneskelig akustik. Støjen fra medarbejderne og deres maskiner når et decibelniveau, der ødelægger koncentrationsevnen, giver
hovedpine og skaber et elendigt indeklima. Udfordringer med akustikken er relativt lette at løse, og der findes faktisk en serie forskellige muligheder, som kan bruges enkeltvis eller i kombination. Hos Living Art er vi eksperter i at skabe et optimalt lydklima – ved hjælp af akustikplader, afpassede tæpper og/eller gardiner. Der findes mange typer tekstiler med akustisk effekt, uden at de behøver at være tunge.

Flammehæmmende egenskaber

Er udfordringen faren for brand, findes der en serie tekstiler med effektive, flammehæmmende egenskaber der ikke brænder. Tekstilerne smelter og i nogle tilfælde kvæler ilden sig selv.