Bestil et besøg

Intelligente gardiner er fremtiden for miljøet

Med de nyeste teknologier indenfor tekstiler kan vi i dag skære ned på varmeregningen, opnå et langt sundere indeklima og forbedre lys-og lydforholdene inden døre mærkbart.

Optimal udnyttelse af den nye gardinteknologi opnås bl.a. ved at computerstyre gardinsystemerne. I løbet af dagen kan gardinerne betjenes manuelt, mens en computer overtager styringen og kører gardinerne for, når bygningen forlades samt i weekenderne. På den måde er vinduerne isolerede mere end 70% af tiden.

Intelligente gardiner

Det bedste, vi kan gøre for klimaet, er at mindske energispildet i vores bygninger. Godt 27% af Danmarks energiforbrug går til opvarmning og nedkøling af bygninger. Og vinduerne er det svage punkt, når vi vil holde den dyrebare varme inde om vinteren – og ude om sommeren.

Bestil en tid med rådgiveren

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Klimagardiner® er en investering

Klimagardiner® er betegnelsen for en række isolerende og reflekterende stoffer, screens og persienner, der dækker næsten ethvert praktisk og æstetisk behov. Teknologien i Klimagardiner ® betyder, at varmegennemstrømningen gennem vinduerne reduceres med op til 50%. Optimal udnyttelse af den nye gardinteknologi opnås ved at computerstyre gardinsystemerne.

Løsninger til gardiner

Nye tekstiler skaber et sundt indeklima

Mennesker føler sig godt tilpas, bliver mindre syge og præsterer bedre, når de arbejder i et sundt indeklima. Med en serie nye gardintekstiler kan vi optimere luftkvaliteten, brandsikkerheden og akustikken.

drapilux-akustikAkustik forbedring
Skab mere trivsel, især for de hørehæmmede, storrumskontor eller lokaler med dårlig akustik.

drapilux-flammestopBrandhæmmende
Mange gardinstof kollektioner er brændehæmmende med Trevira og opfylder gældende lovgivning.

drapilus-airEnergi optimering
Få textiler med katalysator effekt, der nedbryder forurenende stoffer og lugte og renser luften.

drapilux-bioaktivAnti-bakteriel virkeevne
Indbygget bioaktive beskyttelse i tekstiler, fjerner ubehagelige lugte.