Bestil et besøg

Design din egen akustik i filt med Twister

Twister akustik paneler fra Fraster, er en oplagt mulighed, hvor du selv kan designe og regulere din akustikvæg.
 
I små rum kan 2-3 paneler være nok for at forbedre jeres akustik. I møderum kan 4-8 paneler skabe langt forbedret akustik og samtidig en flot udsmykning. I storrumskontorer skal der lidt flere til.
 
Du kan vælge imellem mange forskellige akustik designs og et utal af farver. Akustik panelerne er ca. 80 x 80 cm. og monteres enkelt på væggen med et usynligt beslag.

bestil-gardinbussen

Få hjælp til AKUSTIK udfordringer

Udfyld formularen på siden, fordi...

Opmåling og rådgivning er GRATIS
Du får kvalitet og det nyeste design
Du får besøg af dygtige rådgivere
Bestil et besøg

Blødgør lyden med filt

Filt på væggen eller i wire fra loftet, er en let løsning til bedre akustik. På forsiden sidder et 5 mm tykt uldfilt der blødgøre lyden og på bagsiden sidder en 10 mm akustikplade i 100% polyester. Filtet fås i flotte farver og med moderne udtryk. De fleste rum har mange udtryk i indretningen. Find et lækkert design der giver ro og et behageligt arbejdsmiljø, hvor det er nemmere at koncentrere sig og yde mere i løbet af dagen.

Twister mønster akustik paneler

Vælg mønster og design

Sammensæt dit eget mønster. Vælg mellem 19 forskellige og sæt dem sammen og dan dit eget design. Med 31 filtfarver kan du mikse dem præcis som du ønsker. Det er kun fantasien der sætter grænser. I nogle rum behøver du kun få paneler, hvor andre rum kræver flere. Få også filtplader i bestemt mål til at beklæde møbler der matcher akustik panelerne på væggen eller loftet. Har du behov for mere viden omkring Twister fra Fraster, så ring på 72 20 70 03.

Uldfilt er et fantastisk materiale

Filt er et spændende materiale, for det er skærefast og let at tilpasse en form. Uldfilt er naturligt og farveægte. Det er slidstærkt og holder på varmen. Materialet er formstabilt og skabt til at give ethvert rum karakter. Slip kreativiteten løs, leg med alle elementer som farver, former og udvalgte mønster. Uldfilt passer til gulve, på vægge som paneler eller frithængende, som sæder eller som akustik der hænger i wire fra loftet.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes