Bestil et besøg

Tæppeløbere i lækkert design og høj kvalitet

Du får tæppeløbere i alle typer design og materialer hos Living Art. Det er gratis at få målt op til tæppeløbere og vi rådgiver om, hvad der passer bedst i de rum, hvor tæpperne skal bruges. Tæppeløbere er velegnet til dekoration og lyddæmpning.

Tæppeløbere hos Living Art

Tæppeløbere til enhver lejlighed

Få smukke tæppeløbere, der passer til din indretning - uanset om du er erhvervs- eller privatkunde. Tæppeløbere er elegante og lyddæmpende og kan for eksempel bruges

  • på trapper
  • i gange
  • i lounges
  • i bestyrelseslokalet
  • i stuer
  • og mange andre steder

 

Living Art har et stort udvalg af løbetæpper til alle formål.

Du kan få skræddersyet din egen løber i de mål der passer til din indretning, hjemme eller på kontoret. Udvalget af kantebåndet på løse tæpper og tæppeløbere er stort.

Løse tæpper giver fokus i rummet

Løse er dekorative og er samtidig lyddæmpende og behagelige at gå på. Løse tæpper efter mål eller i standardstørrelser, tæppeløbere eller underlag til kontorstole. Du får løse tæpper i fantastisk mange farver, mønstre og materialer. Løse tæpper fra Woodnotes, er velegnet til allergikere. Lider du eller din familie af støv allergi, så er de smukke tæpper fra Woodnotes det bedste valg. Tæpperne fra Woodnotes, er Uldtæpper, filttæpper, Papirtæpper, Sisaltæpper, Polyamid og Polypropylene, og har en smudsafvisende overflade, samler ikke støv og snavs fordi fibrene er så tætte. Designet er afdæmpet skandinavisk – enkelt og elegant.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes