Bestil et besøg

Woodnotes papirtæpper

Papirtæpperne har en smudsafvisende overflade, og på grund af tætheden i fibrene samler tæpperne ikke støv og snavs. Lider du eller din familie af støvallergi, så finder du ikke et bedre tæppe end et papirtæppe.

Papirtæpper - allergivenligt, klassisk og enkelt

Papirtæpperne er allergivenlige, fordi de ikke afgiver støv. Woodnotes papirtæpper er lavet af biologisk nedbrydeligt papir, og producenten har fokus på bæredygtighed. Woodnotes-tæpperne findes i mange mønstre og farver. Fælles for alle tæpperne er den afdæmpede, nordiske stil, der har givet finske Woodnotes stor anerkendelse.

Papirtæpper er nemme at holde rene

Modsat almindelige tæpper er Woodnotes papirtæpper nemme at holde rene. Det skyldes, at tæpperne ikke samler på støv og snavs. Desuden er de behandlet fra fabrikken, så de er smudsafvisende. Det betyder, at rengøring forekommer på et absolut minimalt niveau. Woodnotes tæpper egner sig derfor godt i både børneværelset, entréen og hvor der ellers kommer beskidte fødder.

Woodnotes fuldender den skandinaviske stil

Woodnotes bliver rost for den skandinaviske stil, der afspejler sig i alle deres tæpper. Elsker du også den skandinaviske stil, kan Woodnotes-tæpperne uden tvivl hjælpe dig med at fuldende stilen i dit eget hjem.

Få besøg af vores professionelle gardindekoratører og se udvalgte at papirtæpper

- Vi kører på Sjælland
 

Udfyld formularen til højre, fordi:

  • Vi sikrer at dine ønsker bliver indfriet
  • Du får besøg af dygtige rådgivere
  • Opmåling og rådgivning er GRATIS
  • Du får altid nyeste design i top kvalitet
cta-arrow
woodnotes tæpper

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Med en lang række internationale designpriser i ryggen, fortsætter folkene bag Woodnotes deres succes med at designe flotte papirtæpper. Vælg mellem Woodnotes papirtæpper i faste mål eller efter mål, der passer til din indretning.