Bestil et besøg

Løse tæpper

Få skræddersyet dit eget tæppe i de mål der passer til indretningen. Vælg farver og materialer, der passer dig, og med kanter, som det passer til de løse tæpper. Går du efter løse tæpper i faste størrelser, har Living Art udvalgt at udstille nogle af de lækreste kvaliteter fra Fraster, Woodnotes, Massimo, Louis De Poortere og Designers Guild.

bestil-gardinbussen

Besøg stylisten i vores showroom

Kom ind til os, fordi...

Du får gode fif og ideer til funktioner
Du får professionel rådgivning
Det er GRATIS og uforpligtende
Bestil et besøg

Løse tæpper er dekorative, praktiske og giver god akustik

Fælles for alle tæppedesign er, at de forbedrer akustikken i rummet. Løse tæpper findes i flere forskellige typer og bund. Bunden er med til at bestemme tykkelsen på tæppet, og hvor effektiv og god akustikken bliver. Der er mange flotte designs, du kan vælge imellem, så vi har helt sikkert et tæppe der passer til dit behov.

Løse tæpper fra forskellige mærker

Du kan få skræddersyet dit løse tæppe, eller du kan gå efter en standardstørrelse. Uanset hvad du ønsker, forhandler vi flere forskellige mærker af tæpper, der hver i sær udbyder et væld af designs, mønstre og teksturer. Kun din fantasi sætter grænsen.

Slidstærke tæpper, allergivenlige tæpper og meget mere

Vi forhandler et bredt sortiment af løse tæpper, fordi vi handler hos forskellige producenter. Det sikrer varietet og kvalitet i vores udvalg af tæpper. De tæppeproducenter, vi forhandler med, er hver især dygtige inden for hver deres niche.: Nogle er dygtige til at designe og producere allergivenlige papirtæpper, og med andre kan du selv designe dit eget tæppe i en lækker kvalitet.

Tæpper til både privat og erhverv

Vi leverer læse tæpper til både privat og erhvervs, så tøv ikke med at tage fat i os for et uforpligtende tilbud.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes