Bestil gardinbussen

Løse tæpper fra Fletco

De løse tæpper fra Fletco leveres i flere forskellige størrelser og former - og du kan selv være med til at bestemme præcis, hvordan dit tæppe skal se ud.
Du kan både designe dit eget tæppe eller få det leveret ud fra faste mål. Vælger du at designe dit eget løse tæppe, kan du bestille tæpperne i forskellige former, mål og faconer, der passer til netop din indretning. 

fletco-yes-no 

Få besøg af vores professionelle gardindekoratører

- Vi kører på Sjælland
 

Udfyld formularen til højre, fordi:

  • Vi sikrer at dine ønsker bliver indfriet
  • Du får besøg af dygtige rådgivere
  • Opmåling og rådgivning er GRATIS
  • Du får altid nyeste design i top kvalitet
cta-arrow

Fletco

Modern Art er en kollektion af løse tæpper fra Fletco, hvor du selv kan designe dit eget tæppe, som du vil have det. Hent en plantegning og design dit eget tæppe. Tæpper med spidse kanter eller detaljerede design kan ikke gå i produktion.
 

Florenz

fletco-florenz-livingart
 

Fluffy

fluffy-fletco-livingart
 

Få et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Fletco Carpets – De fleste leverandører har adgang til de samme garn typer og leverandører til maskiner der anvendes. Det er sammensætningen at teknologien, faciliteterne og metoden maskinerne bliver brugt på der bestemmer kvaliteten. Fletco evner at udnytte de muligheder i maskinerne der gør, at de differencer sig fra andre leverandører. Få flotte tæpper fra Fletco. De går ikke af vejen for selv at videreudvikle deres produkter for at skaffe nye udtryks- og udfoldelsesmuligheder. Living Art følger med på det nyeste design og sikre at du hele tiden får produkt specifikke fordele i deres arbejdet med design- og kvalitetsudvikling.