Bestil et besøg

Fletco løse tæpper

De praktiske og dekorative løse tæpper fra Fletco leveres i flere forskellige størrelser og former - og du kan selv være med til at bestemme præcis, hvordan dit tæppe skal se ud. Du kan både designe dit eget tæppe eller få det leveret ud fra faste mål. Vælger du at designe dit eget løse tæppe, kan du bestille tæpperne i forskellige former, mål og faconer, der passer til netop din indretning.

Få inspiration til tæpper

Find din stil, farver, kvalitet og den form der passer ind til dit interiør. Fletco byder på mange spændende muligheder.

Fluffy

fluffy-fletco-livingart

Florenz

fletco-florenz-livingart

Former der dur

Modern Art er en kollektion af løse tæpper fra Fletco, hvor du selv kan designe dit eget tæppe, som du vil have det. Hent en plantegning og design dit eget tæppe. Tæpper med spidse kanter eller detaljerede design kan ikke gå i produktion.
fletco-yes-no

Bagsiden af tæpperne

Tæpperne har en nyudviklet og innovativ lamineret bagside med et stærkt anti-slip. De fungerer rigtig godt til glatte gulve, som trægulve, fliser, linoleum og andre flydende gulve. Støv reducerer anti-slip evnen. Sørg derfor at holde gulvet og bagsiden ren for støv, så glider det ingen steder.

Ingen komplicerede kanter

I forbindelse med undersidens skære- fasthed, giver det en fremragende bagbeklædning. Det er ingen grund til at afslutte tæpperne med kanter. Bekostelige overlockninger og kante-bånd er der ikke behov for her. Den slidstærke løsning hindre hårene at falde af i kanterne.

Indeklima og bæredygtighed

Det er vigtigt for Living Art, at de produkter vi tilbyder overholder visse krav omkring bedre indeklima. Fletco har indeklimamærket og overholder de anmærkninger der stilles i forhold til lugt, irritation i øjne, næse og øvre luftveje. Tæpper egner sig derfor særlig godt til erhvervsløsninger, kontormiljøer, institutioner, skoler og hoteller. Læs mere på fletcocarpets.dk

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Flecto benytter de nyeste teknologi

Fletco Carpets – De fleste leverandører har adgang til de samme garn typer og leverandører til maskiner der anvendes. Det er sammensætningen at teknologien, faciliteterne og metoden maskinerne bliver brugt på der bestemmer kvaliteten. Fletco evner at udnytte de muligheder i maskinerne der gør, at de differencer sig fra andre leverandører. Få flotte tæpper fra Fletco. De går ikke af vejen for selv at videreudvikle deres produkter for at skaffe nye udtryks- og udfoldelsesmuligheder. Living Art følger med på det nyeste design og sikre at du hele tiden får produkt specifikke fordele i deres arbejdet med design- og kvalitetsudvikling.