Gardinbussen »
Trustpilot

Akustik er vigtig for din trivsel

Vi udsættes konstant for baggrundslyde og larm på grund af dårlig akustik. Vi hører hvad vi vil høre, når det gælder tale og signaler, men vores ører tager imod meget mere end vi egentlig vil høre.

I moderne åbne kontormiljøer og minimalistiske hjem, er der store problemer med akustik. Det mindsker koncentrationsevnen, arbejdsmiljøet og produktiviteten.

Det er en stadig større udfordring for den professionelle indretter og arkitekt at integrere akustik-regulerende foranstaltninger i indretningen, som oftest ønskes der så enkel og minimalistisk som muligt.

Få besøg af vores professionelle
gardindekoratører på Sjælland

Udfyld formularen på siden, fordi...

Vi sikrer at dine ønsker indfries
Du får besøg af dygtige rådgivere
Opmåling og rådgivning er GRATIS
Du får kvalitet og det nyeste design
bestil-gardinbussen

I takt med behovet, er der flere af de førende textil producenter der har udviklet akustik-dæmpende produkter, med henblik på netop erhvervsindretningen. Akustik-tekstilerne udmærker sig ved at have en mere åben overflade og struktur og ofte er de også kraftigere. Desuden er akustik-tekstilerne brandhæmmede, så de er godkendt til al slags brug. 
De flotte nye akustik-tekstiler er resultatet af god teknologi og godt design.
 
Vi har stor erfaring i at afhjælpe akustik-udfordringer. Bestil et gratis besøg og få et uforpligtende tilbud. Ring på 72 20 70 03
 

Få et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Køreplade til kontorstol

Køreplade til kontorstol

Det kan være en stor hjælp at have et underlag til kontorstolen så den ikke glider fra dig. Samtidigt er et filt underlag også med til at forbedre akustikken fra f.eks. trægulve.
 
Læs mere om køreplader